Hallo,

Wij zijn Bert, Nathalie, Sterre en Geike. Samen met al onze diertjes wonen wij op de mini-beleefboerderij “De Stege” vzw.

In 2017 zijn we gestart met “De Stege". Aanvankelijk begonnen wij met het geven van verjaardagsfeestjes en kinderkampjes. In 2018 werd de vzw opgericht met zorgboerderij en dagbesteding. We gaan steeds uit van de nostalgie van vroeger. Kinderen moeten zich kunnen vuil maken ver weg van tv, computer of videospelletjes.

De kleine bezoekers kunnen hier ravotten en stoeien naar hartenlust. Maar evengoed kunnen zij de dieren ontdekken in een rustige natuurlijke omgeving.

 Meer info over onze Beleefboerderij

Wie zin heeft in knutselen, levensgrote gezelschapspelen, of liever iets kookt of bakt is hier aan het juiste adres.

Op de boerderij gaat men op een  educatieve en creatieve manier een onbezonnen namiddag tegemoet  op een veilige onbezorgde manier.  Hierbij leggen wij ook de nadruk op samenspel!

Alles gebeurt onder het begeleidend en toeziend oog van mama Nathalie.

Ouders kunnen ontspannen toekijken hoe hun kinderen ravotten op de speeltoren, huifkar of trampoline. Onze aandacht gaat ook steeds uit naar de dieren. We knuffelen en borstelen de ezels en geitjes, geven de kippen eten en leren hoe om te gaan met dieren.

Kortom het is hier voor elk kind een waar beleefparadijs!!!

Ons huis is een plaats waar alle kinderen ongeacht beperking of gedrag welkom zijn zolang je maar je speelkledij aanhebt!!!

Naast kinderen zijn ook volwassenen hier steeds welkom. Mensen met psychiatrische problemen, ouderen die zich eenzaam voelen, … kunnen allemaal terecht op “De Stege" tijdens de dagbesteding/zorgboerderij.

Deel deze website of artikel