Verjaardagsfeestjes in “De Stege”

Verjaardagsfeestjes op Woensdag en Zaterdag

De Stege organiseert een leuk, creatief en educatief verjaardagsfeest voor kinderen van 4-12 jaar in een landelijke sfeer met heel veel dieren. We kiezen expliciet voor een 'doe' feest waardoor de kinderen op het eind van het feest moe maar voldaan naar huis gaan.
Bij ons kan je op woensdag en zaterdag terecht voor verjaardagsfeestjes.

Formule

We starten de namiddag met een verwelkoming om snel in de sfeer te geraken.
Het eerste deel van de workshop wordt hierna aangevat. De workshop kan een knutsel -of bakactiviteit zijn
Hierna wordt er kennis gemaakt met de dieren. De kinderen leren hierbij met de dieren omgaan, mogen ze voederen, borstelen, knuffelen, ...
Rond 15.00u eten we een artisanaal gemaakte versnapering met een drankje. Als de maagjes weer gevuld zijn gaan we verder met workshop deel twee gevolgd door vrij spel. Het einde wordt voorzien om 17.00u. Het geknutselde werkje krijgen de kinderen als aandenken mee naar huis.


Formule zaterdagvoormiddag

In de voormiddag starten we om 8.30u met kennismaking en liedje voor de jarige tijdens een ontbijt in de huifkar. Hierna vangen we het eerste deel van de workshop aan. De kennismaking met de dieren volgt hierop. De kinderen leren hierbij om te gaan met de dieren door ze onder andere te borstelen, knuffelen, voederen, ...
Het tweede deel van de workshop volgt op de kennismaking met de dieren. Het geknutselde werkje krijgen de kinderen als aandenken mee naar huis.
Tenslotte krijgen de kinderen nog de kans om vrij te spelen. Het einde wordt omstreeks 12.00u voorzien.

Algemene informatie

  • De Stege organiseert feestjes voor groepen vanaf 8 tot maximum 25 kinderen.
  • Gelieve ten laatste 1 week op voorhand te laten weten hoeveel kindjes er effectief zullen aanwezig zijn.
  • Uren feestje voormiddag: van 8.30-12.00u, feestje in de namiddag: van 14.00u-17.00u
  • Kostprijs vanaf 15 oktober 2021: Een standaard verjaardagsfeestje bij De Stege in de namiddag met knutselactiviteit kost 15 euro/kind, bakactiviteit kost 16 euro/kind.
  • In de voormiddag zijn er geen bakactiviteiten mogelijk
Deel deze website of artikel